Savunma Sanayinin Öncüleri SEDEC 2022 Fuarı’nda Buluştu.

01-07-2022 17:31
Savunma Sanayinin Öncüleri SEDEC 2022 Fuarı’nda Buluştu.

 

SEDEC Sanayicilere Sektördeki Son Gelişmeleri İhtiyaç Makamlarıyla Buluşturarak Sundu

Ülkemizin güvenlik ve savunma hizmetini sağlayan İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), Milli İstihbarat Başkanlığı ile ve 40’dan fazla ülkeden katılan; ihtiyaç makamları, son kullanıcılar, satın alma heyetleri ve konusunda önde gelen dünya şirketlerinin yetkilileriyle üreticileri doğrudan bağlantıya geçiren; ana sanayilerdeki sistem üreticilerinin, KOBİ seviyesinde tedarik zinciri bağlantılarını en kısa sürede sağlayabilen etkin bir platform olarak üçüncü kez28-30 Haziran 2022’de Ankara Congresium’da icra edildi.

Savunma ve Güvenlik ihtiyaçlarını karşılayan sanayicilerimiz ülkemize ar-ge ve ur-ge ve üretim faaliyetleri icra ederken ihtiyaç makamlarıyla sürekli temas halinde olmalı, sektördeki gelişmelerden, diğer sanayicilerin imkan kabiliyetlerinden haberdar olmaları hayati önem taşımaktadır. Bu kapsamda SEDEC ihtiyaç makamlarıyla sanayicileri buluştururken, aynı zamanda sanayicilerle sanayicileri de buluşturacak, bunun yanı sıra gerçekleştirdiği konferans ve panellerle gerek yurt içi gerek yurtdışı son gelişmeleri de sektör temsilcileri ve sanayicilere sundu.

Erpa Teknoloji olarak fuarda yerimizi aldık

Erpa Teknoloji olarak sektöre uygun geliştirdiğimiz ürün ve projelerimiz ile fuarda yerimizi aldık. Hem yurt içi hem de yurt dışında endüstriyel görüntüleme teknolojisi alanındaki ihtiyaçları deneyime dönüştüren, keşfedilmemiş tasarımları fonksiyonellikle buluşturan bir çözüm merkezi olarak, geleceğin teknolojisini bir adım önden inşa ediyor ve bunu yaparken tüm paydaşlarımıza ve çevreye saygı prensibinden taviz vermiyoruz.

Görüntüleme teknolojilerinde benzersiz hizmet

Türkiye'deki ilk monitör ve printer laboratuvarını kuran firma olarak her yıl "Türkiye'nin ilk 500 Bilişim Firması" sıralamasında yer almayı, kaliteli ekipman ve profesyonel iş gücümüzün yanı sıra üretimdeki benzersizliğimize borçluyuz. Standart monitörler, savunma sanayi monitörleri, videowall, digital signage, kiosk, araç içi monitörleri, dış mekan monitörler, cnc monitörleri, akıllı bina sistemleri gibi 4.5" ten110"a kadar standart dışı görüntüleme sistemlerini özenle tasarlayıp üretme kapasitemizle sektörün öncüsü olmaya devam ediyoruz. Endüstriyel ekran teknolojilerindeki bilgi birikimimizi yansıttığımız TOCHI markasıyla da yüzde100 yerli üretim özelliğimizi öne çıkarıyoruz.

Odağımızda mükemmellik var

İnovatif ve etik değerlere bağlı bakış açımız sayesinde, modern çağın gerekliliklerine hızla ayak uydururken hizmet kalitemizi kusursuz kılmayı başarıyoruz. Aldığımız uluslararası standartlarda kalite belgeleri ve sertifikalar da bunu kanıtlar nitelikte.

Teknik servis tecrübesi, yedek parça temini,7/24 teknik destek ekibimizle ise üretimde yükselttiğimiz başarı çıtasını satış sonrası hizmetlerimize taşıyoruz.

 

Sektörün öncüleri ile bir araya geldik

Fuarda endüstriyel, profesyonel ve askeri standartlarda entegrasyonu uyumlu ürünlerimizi sergiledik. Sektörün öncü firmaları olan Leonardo, ASELSAN, SASAD, Barko Elektronik, Titra Technology, Otonom Teknoloji gibi kurumlara ürün ve teknolojilerimizi anlattık. 3 gün devam eden etkinlikte savunma sanayii faaliyetlerinde dijital görüntüleme sistemlerinin geliştirilmesi için çeşitli faaliyetlerde bulunarak bu alandaki işbirlikleri için temaslar gerçekleştirdik.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.