Mutlu Yıllar...

30-12-2022 13:20
Mutlu Yıllar...
Erpa Teknolojinin 2022 Yılı  Nasıl Geçti?
Geliştirilmiş yeni ürünlerimizle, hayata geçirdiğimiz birçok projelerle, birçok  kurum, kuruluş, şirketler ile yapmış olduğumuz işbirliklerin katkılarıyla ve harika yeteneklere sahip bünyemize kazandırdığımız  ekip arkadaşları ile  heyecan verici bir yıl geçirdik.
Gurur duyduğumuz işlere imza attık.
Yeni nesil iş ve ekonomi dergisi STRONG BOSSES tarafından, Türkiye Marka ve Kariyer Etkinlikleri çatısı altında düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri kapsamında ERPA TEKNOLOJİ olarak “İnovatif Endüstriyel Görüntüleme Sistemleri şirketi” ödülüne layık görüldük.
2023 yılında başaracaklarımız için şimdiden çok heyecanlıyız!
 
Bu yıl da özgün ve kaliteli ürün üreterek müşteri memnuniyetini yüksek seviyelerde tutarak yeni işbirlikleri yaparak müşterilerimizin yanında olacağız.
Erpa Teknoloji olarak en büyük hedefimiz teknolojiye değer katan bakış açımızla müşterilerimizin kaliteli ürünlere uzun vadeli kullanım sağlamaktadır. Bu yüzden teknolojik alt yapımıza yatırım yapmayı sürdüreceğiz.
2023 yılındaki gerçekçi hedeflerimize tüm paydaşlarımızla birlikte ulaşacağımıza inancımız tam. Hikâyemize ortak olan herkese sonsuz teşekkürler!
                     
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.